Solgt bil privat – trenger advokat 

Har du solgt bil som privatperson og trenger advokat? Da har du kommer rett. I jungelen av advokater på google kan du være trygg på at vi har lang erfaring og kompetanse med å håndtere biltvister for deg som har bil som privatperson. Vi har over 10 års erfaring med bilsaker og kanskje det største teamet av biladvokater i Norge.

Dyrt? Bilforsikringen dekker 80% av advokatutgiftene for deg som har solgt og trenger advokat

Mange tror de må betale hele advokatutgiften selv. Det er feil. Dersom bilen var forsikret på tidspunktet for salget, søker vi om rettshjelp for deg. Du får da dekket 80% av utgiftene til advokat etter fast egenandel på ca 4000 kroner.

Biladvokat – også for selger

Mange som har kjøpt bil velger å engasjere advokat. Vi ønsker å være et solid tilbud også til de privatpersoner som har solgt bil og som trenger advokat. Lang erfaring fra begge sider gjør at vi vet hva som gjelder.

Ærlige råd og veiledning fra erfaren advokat

Mener vi det er best å strekke hendende i været, så gir vi beskjed om det med en gang. Du skal derfor få ærlige råd og veiledning. I motsatt fall skal du ikke finne deg i hva som helst, hvis kjøper oppstiller et urimelig krav. I de tilfeller løsningen ligger et sted midt imellom, loser vi deg trygt gjennom saken og bistår deg med en løsning.

Biladvokater med lang prosedyreerfaring

Våre biladvokater, og særlig partnere, har vært i retten på bilsaker en rekke ganger. Denne erfaringen kommer godt med.

Kontakt oss for vurdering av din bilsak

Den første henvendelsen koster ikke noe dersom du har mottatt krav fra kjøper og du lurer på hva du skal gjøre. Med våre innspill får du et utvidet grunnlag for å beslutte hva du ønsker å gjøre videre. Beslutter du å engasjere advokat, så bistår vi deg etter utsending av oppdragsbekreftelse.