Våre spesialister

 

Biladvokater - forening av interesse og yrke

Vi er glade for at interessen for bil og juss kan kombineres. Alle våre advokater har funnet "sin plass" i advokatyrket. Vi ble biladvokater.

Advokaten "på hjørnet" som kunne litt om alt er i praksis historie. Det tar tid å bli særlig god på et fagfelt.

Alle advokatene tilknyttet biladvokaten.no har spesialkompetanse på nettopp bilsaker. Du kan derfor være trygg på at vi har kontroll på jussen og vet "gangen" i hvordan en bilsak bør håndteres.

Den dårlige nyheten har du allerede opplevd. Det kan være frustrende, kjipt og vanskelig å stå i en sak alene. Den gode nyheten er at vi har gjort jobben mange ganger før og kan anvende vår kompetanse og erfaring for å hjelpe deg. Med erfaring tilegnes også et bedre grunnlag for valg av strategi i den enkelte sak. I samråd med klient fører vi saken slik vi finner mest hensiktsmessig for å ivareta dine interesser.

Tror du at du kan ha en sak?

Ta direkte kontakt med en av våre advokater eller benytt vårt kontaktskjema. Våre hovedkontakter er advokat Kjetil Lyngmyr (tlf 406 21 188) og advokat Stian Jensen (tlf 919 02 222). Begge advokatene har lang fartstid som biladvokater og har ført en rekke bilsaker for retten. 

Vi er ærlige. Har du kjøpt eller solgt en bil til under kr 100 000 er det ikke sikkert det er økonomisk lønnsomt å bruke advokat. Du må være villig til å betale 20% av advokatugiftene selv, i tillegg til fast egenandel, som regel kr 4000.

Dekning av advokatutgifter

De fleste bilsaker er dekket av rettshjelpsforsikring under den ordinære bilforsikringen. Vi hjelper deg med søknad og dekningsbekreftelse. Rettshjelpen dekker 80% av utgiftene til advokat inntil kr 100 000. Dette med tillegg av en fast egenandel, som regel kr 4000. Skal du engasjere advokat i din sak må du være villig til å aktivere rettshjelpen.

Bildvokatene hos biladvokaten.no:

 

Advokat/Partner/Fagsjef kontrakt - og kjøpsrett
Kjetil startet sin spesialisering på bilsaker og kjøpsrett tilbake i 2013. Han har siden den gang behandlet de fleste problemstillinger man møter som biladvokat.
StineNytroe-sh

Stine Nytrø

Advokat
Nytrø har bred erfaring fra saker innen avtalerett, herunder reklamasjon på kjøp og salg mellom private og næringsdrivende.

Stian S. Jensen

Advokat/partner
Stian har spesialisert seg på bilsaker over mange år og har således høy kompetanse som biladvokat.
Farhad-Ahmed-Khan-web

Farhad Ahmed Khan

Senioradvokat
Khan har særlig kompetanse når det gjelder tvister ved kjøp og salg av bil, båt og MC.
Kristin-nyttbilde

Kristin Skårset

Advokat
Advokat Kristin Skårset har bred erfaring innen kontrakts- og avtalerett, herunder særlig om kjøp og salg av bil, båt og MC.