Vi hjelper deg!

Om Advokatfirmaet Skarbøvig AS

Advokatfirmaet Skarbøvig AS er et moderne advokatkontor midt i Oslo sentrum. Vi bistår klienter over hele landet, alt fra enkeltpersoner til bedrifter med over 100 ansatte. Per i dag er vi tre advokater/fullmektiger og to juridiske utredere.

Advokatfirmaet Skarbøvigs mål er å bistå privatpersoner og SMB-bedrifter på en effektiv og profesjonell måte slik at vi sammen finner optimale løsninger for deg eller din bedrift. Du kan bokstavelig talt overlate dine problemer til oss.

Rettsområder

Vår hjemmeside er Advokatsidene.no. Dette er en informasjonsside som tar for seg de fleste store rettsområder. Du kan når som helst ta kontakt med oss. Send oss din henvendelse i dag så lover vi å kontakte deg innen 24 timer. Og husk, det er selvsagt helt uforpliktende og gratis!

Adressen: Torggata 10, 0181 Oslo

E-post: post@skarbovig.no

Telefon: 40 19 19 00

Hjelp ved kjøp og salg av bil

Med vår bistand har klientene våre vunnet frem i sakene om kjøp og salg av bil. Husk at det løper frister som må overholdes. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss så raskt som mulig dersom du har spørsmål. Det er selvsagt helt uforpliktende, og vi gir deg en gratis vurdering av din sak.

Vi holder til i Torggata 10 i Oslo, men vi har klienter fra hele landet.

Ring oss på 40 19 19 00 i dag, vi er her for å hjelpe deg.

Nøkkelord; bil, advokat, bruktbil, mangel, skade, bilhjelp, advokathjelp, heving, retting, erstatning, spesialister, krav, kjøp, salg, gratis, vurdering

Det kan lett oppstå uenigheter i forbindelse med kjøp og salg av motorvogn. Våre advokater, som står bak nettsiden Biladvokaten.no, bistår både kjøpere og selgere for å ivareta deres rettigheter. Det er ofte snakk om mye penger, og for at du skal få det du har krav på er det viktig å gå frem på riktig måte.

Det er også viktig å reagere raskt, slik at ikke kravet ditt går tapt. Er du i tvil om dine rettigheter, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Hvorfor velge oss?

  • Vi er spesialister på bilsaker
  • Vi er alltid faglig oppdatert
  • Vi har lang erfaring og svært fornøyde klienter
  • Vi tilbyr gratis og uforpliktende vurdering av din sak
  • Vi gjør alt vi kan for at du skal vinne frem med ditt krav
  • Vi har klienter fra hele landet
  • Vi kan vise til en lang rekke saker vi har vunnet